Μενού Κλείσιμο

Οικοδομικά υλικά

Ελαφρόπετρα - Οικοδομικά υλικά από την Milagro stone ( η φωτογραφία δείχνει συγκέντρωση ελαφρόπετρας σε διάφορα μικρά μεγέθη)

Ελαφρόπετρα

Η ελαφρόπετρα εξορύσσεται στη νήσο Γυαλί και είναι ένα χημικά αδρανές πορώδες ηφαιστειογενές ορυκτό, το οποίο δημιουργήθηκε από τη δραστηριότητα του ηφαιστείου της Νισύρου 200.000 χρόνια πριν. Το πορώδες του υλικού οφείλεται στα κενά που προκαλούνται από τη διαφυγή ατμού κατά την ψύξη της λάβας.

Η ελαφρόπετρα είναι εύθραυστη, αλλά οι κόκκοι της πολύ σκληροί, μιας και αποτελούνται από πυριτικό υλικό. Το χαμηλό ειδικό βάρος της, οι θερμομονωτικές και ηχοαπορροφητικές της ιδιότητες και η μεγάλη μηχανική της αντοχή, την καθιστούν ιδανικό αδρανές υλικό για την κατασκευή ελαφροβαρών μονωτικών επιχρισμάτων και δομικών προϊόντων, με καθαρά οικολογικό χαρακτήρα.

Η ελαφρόπετρα είναι κατάλληλη για την παραγωγή ελαφροβαρών δομικών στοιχείων (κισσηρόλιθων), ελαφροσκυροδέματος, ελαφροβαρών προκατασκευασμένων στοιχείων και ελαφροβαρών επιχρισμάτων.

Κισσηρόλιθος

Κισσηρόλιθος

Πρωτοποριακή, οικολογική δόμηση από φυσική ελαφρόπετρα.

Ελαφροσκυρόδεμα (η φωτογραφία εικονίζει ελαφροσκυρόδεμα να χύνεται μέσα σε καλούπι οικοδομικής κατασκευής. Το ελαφροσκυρόδεμο δείχνει να έχει την ίδια υφή με το μπετόν, Έχει σκούρο γκρι χ΄ρωμα)

Ελαφροσκυρόδεμα

Ελαφροβαρές κατασκευαστικό υλικό για την κατασκευή ταρατσών και δαπέδων.

Εξειδικευμένες κοκκομετρίες

Επεξεργασία και παραγωγή εξειδικευμένων κοκκομετριών ελαφρόπετρας διαφόρων κλασμάτων για αγροτικές χρήσεις, οικοδομικές χρήσεις και Pet. Διατίθεται σε συσκευασίες ανάλογες των απαιτήσεων του πελάτη.

Ενδεικτικές κοκκομετρίες επεξεργασμένης ελαφρόπετρας:

 1,5-3mm, 2-10mm, 8-16mm, 16-22mm, 16-32mm

Δείτε την γκάμα Οικοδομικών υλικών τα οποία διαθέτει η Milagro stone!

Επικοινωνία

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα!