Μενού Κλείσιμο
Milagro Stone - Η Εταιρεία
Milagro Stone - Η Εταιρεία
Milagro Stone - Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Θέμης Καβαλιέρος

Θεμιστοκλής Καβαλιέρος

Η Milagro Stone, ιδρύθηκε το 2021 στην Αθήνα από τον Θεμιστοκλή Καβαλιέρο μαζί με ομάδα έμπειρων στελεχών στους τομείς των οικοδομικών υλικών, των αδρανών και της υδροπονίας-θερμοκηπίων.

Η μακροχρόνια εμπειρία του Ιδρυτή της σε συνδυασμό με τις ανάγκες της αγοράς για νέα και καινοτόμα προϊόντα, εξελιγμένες υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση, καθιστούν την Milagro Stone ως μία από τις πλέον δυναμικές εταιρείες στον χώρο της.

Αντικείμενο

Το αντικείμενο της Milagro Stone αναπτύσσεται σε τρεις πυλώνες δραστηριότητας:

  • Πυλώνας πρώτος, προμήθεια και μεταφορά οικοδομικών υλικών (οδικά και θαλάσσια).
  • Πυλώνας δεύτερος, εφαρμογή ειδικευμένων υποστρωμάτων για θερμοκήπια και μη και χρήση τους ως εδαφοβελτιοτικά και green roof.
  • Πυλώνας τρίτος, τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο στον κατασκευαστικό όσο και στον αγροτικό τομέα.

Η Milagro Stone προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς των οικοδομικών υλικών και των υδροπονικών καλλιεργειών μέσα από το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της, σε συνδυασμό με την πολύτιμη και πολυετή εμπειρία των στελεχών της, θέτοντας πάντα ως γνώμονα και προτεραιότητα το συμφέρον του πελατών της.

Στρατηγικές συνεργασίες

Με σημαντικές συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους οικοδομικών και αδρανών υλικών, με πιστοποιημένες εταιρείες παράγωγης υποστρωμάτων υδροπονίας, υδροπονιών κεφαλών, θερμοκηπίων, αρχιτεκτόνων τοπίου και φυτοχωμάτων, με την παροχή οδικής και θαλάσσιας μεταφοράς σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, με παροχή γρήγορου σχεδιασμού και καινοτόμων λύσεων, η Milagro Stone εδραιώνεται ως μια νέα δύναμη στον χώρο της.

Η Φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία  και στόχος της, η δημιουργία και παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με το  χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Επικοινωνία

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα!